ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΝΔ

Τον νομό Αρκαδίας επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν τo Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Πελοποννήσου στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησαν με επιχειρηματίες της περιοχής.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης στο νομό Αρκαδίας ήταν η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της οργάνωσης με κεντρικό θέμα της συζήτησης την προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές (εμείς κάνουμε μια πρόβλεψη για Μάρτιο 2023). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η ΔΕΕΠ Αρκαδίας έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Τα κεντρικά στελέχη της Ν.Δ. συνόδευαν ο Βουλευτής Αρκαδίας Βλάσης, ο Περιφερειακός συντονιστής του κόμματος Τζαβάρας Παναγιώτης, ο πολιτευτής της ΝΔ Αρκαδίας Γιαννακόπουλος Νικόλαος, ο τομεάρχης Βαλασόπουλος Παναγιώτης η Πρόεδρος ΔΕΕΠ Αρκαδίας Μαυαραϊδοπούλου Βάλια.