Η αρκαδική παρουσία στο συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ στην Καλαμάτα

Η εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 , που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, είχε έντονη την αρκαδική παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα στο συνέδριο παρευρέθηκαν: ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Σκανζτός Μανώλης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος καθώς και ο δήμαρχος Τρίπολης κ.Τζιούμης Κώστας. Επίσης την εναρκτήρια εκδήλωση παρακολούθησαν: ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ κ.Γιαννακόπουλος Νικόλαος, ο γενικός της ΔΕΥΑΤ κ. Παρασκευόπουλος Γεώργιος και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ.Βαλασόπουλος Παναγιώτης.

 

Στην εκδήλωση πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες ο πρωθυπουργός της χώρας κ.Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Άδωνις Γεωργιάδης. Επιπλέον, ο κύριος Πέτσας, αλλά και οι Υφυπουργοί κ.Τσακίρης, κ.Παπαθανάσης και η κ.Μιχαηλίδου.

 

Σκοπός των αρκάδων παρευρισκομένων ήταν η αξιοποίηση των ποσών από το νέο ΕΣΠΑ, προς όφελος της Αρκαδίας σε έργα ανάπτυξης. Μάλιστα, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τόνισε πως η ευθύνη για  την αξιοποίηση των χρημάτων πέφτει στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

φωτογραφικό υλικό: arcadiaportal.gr